diumenge, 9 d’abril de 2017

Novetat!!! Segells Gemma's Gems!!! :D

Boneeeeessss!!!!!! Després d'una temporada d'inactivitat torno a ser per aquí i amb novetaaaaats!!!!
La primera és que feia mooolt de temps que volia tornar a posar-me amb el tema dibuix, que tenia abandonat, i se'm va ocòrrer fer els meus propis segells acrílics per utilitzar en tot tipus de projectes de scrapbooking..... i perquè no???!! Al mercat hi ha molta oferta, però també molta demanda - el món de l'scrap està avui en dia molt de moda!!! - i s'hi poden trobar ben pocs segells que siguin en català i sobre les nostres tradicions, així que he anat per feina i aquí us presento el resultat: les meves dues primeres col.leccions, la de Sant Jordi i la de Setmana Santa!!!!! Oi que han quedat cuquis???????!!!!! I a més us puc garantitzar la seva qualitat, estampen de primera!!!!


Com a segona novetat, què us sembla el nou disseny del blog???? Trobo que el rosa queda molt xuli, queda aconjuntat amb el color principal que he triat pel logo dels meus segells i es porta molt!!!! Vosaltres què en penseu?? ;)

I finalment, i com a tercera novetat, us faig saber que ja tinc la meva pàgina de facebook i de instagram, creades a propòsit de la sortida a la venda de les meves primeres col.leccions de segells!!! Us convido a què us en feu seguidors, us avanço que hi haurà sorpreses i sorteigs!!!!!

facebook.com/gemmasgemsstamps
instagram.com/gemmasgemsstamps

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada