dijous, 20 de març de 2014

Friends and Family's Gems II

"Qué arteeeeeeee, por favooorr"!!!! xD És hora de què us mostri algunes manualitats més de familiars i amics que són realment una meravella!!!! Començaré per la família:

Aquí podeu veure un quadre que la meva mare va pintar de joveneta, quan assistia a l'escola Massana de Barcelona. La tècnica empleada és la pintura a l'oli, i es tracta d'unes roses sobre un fons negre, m'agrada molt perquè és molt realista, i juga molt bé amb les ombres i les llums.I aquí en tenim un altre (també fet amb pintura a l'oli), aquest el va pintar la meva iaia Emilia, i lluïa sempre al rebedor del pis dels meus avis. Era el primer que veies quan entraves, i recordo quedar-me embaladida observant-lo quan era petita, és una autèntica joia!! :) Un vaixell navegant per l'oceà s'allunyava....Canviem ara de manualitat i passem a veure el punt de creu!!! Aquests quadres els ha brodat la meva tieta Emi, que és molt aficionada al punt de creu; són dues casetes i un bany, magnífics!!!
 A continuació, i per últim, us ensenyo les obres d'art de tota una artistassa: la meva amiga Montserrat!!!! 
Aquí tenim uns penjolls, polseres i arracades moníssims!!  I aquests treballs de ceràmica són formidables!!!!

Molt bon treball, sí senyores!!!!! :) M'encanten les vostres labors, espero que a tots vosaltres us agradin tant com a mi!!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada