dilluns, 13 de juny de 2011

Els meus dibuixos

Remenant la meva carpeta de dibuix he trobat unes petites joies que vaig fer ara ja fa uns anys. Es tracta de tres dibuixos fets a llapis de carbó i dos dibuixos que primer vaig treballar en llapis, després vaig repassar en tinta negra i finalment vaig pintar amb colors; un d'ells és molt especial, i de seguida veureu perquè :)

Aquí teniu els dibuixos fets a llapis de carbó. Els vaig fer l'any 1994, és a dir, quan tenia 16 anys i la meva gran passió era el dibuix ^_^ Una ballarina, un gosset i el rostre d'una noia de perfil són una mostra dels centenars de dibuixos que vaig arribar a fer, jejeje.. Hope you like them!!!

Aquest és un dibuix que vaig dedicar a una amiga de les Filipines: la Mulan de Walt Disney :)


I aquí us presento el cinquè dibuix, el que us comentava que per a mi és tan especial... No sé si recordareu el mític programa que tv3 va emetre els anys 1997, 1998 i 1999 (si no m'equivoco va ser els estius d'aquests anys) durant les nits d'estiu. Es deia "Les 1000 i una", i era un magazine molt entretingut presentat pel Jordi González ("Jooooooooordiiiiiii, Joooooorrdiiiiiiii", recordeu??). Doncs bé, en aquest programa els espectadors enviaven tot tipus de manualitats fetes per ells mateixos (ja sigui fotos, coses fetes de paper, quadres, etc, etc) a les quals anomenaven "trofeius" i que s'anaven acumulant al plató com a elements decoratius. Doncs aquí a una servidora se li va ocòrrer enviar un dibuix, a veure si el treien per televisió. I quan el vaig tenir enllestit el vaig portar a una casa de quadres perquè l'emmarquessin i el vaig portar a tv3 :) Quina sorpresa em vaig endur quan aquella mateixa nit quan van sortir els "trofeius" el primer que van ensenyar va ser el meu!!!!!!!!!! aaaaahh!!!!! em va fer una il·lusió..... I a l'equip del programa sembla que els va agradar molt perquè va estar col·locat just darrera de la taula del presentador (per tant en primer pla!!!!) durant setmanes!!!!! Aquí us en deixo una fotocòpia en blanc i negre, l'única còpia que en conservo ja que l'original se'l va quedar tv3.2 comentaris: