dimecres, 20 de juliol de 2011

Estic ocupat!!!


Avui a Gemma's gems us vull ensenyar un petit invent/solució per a les portes dels quartos de bany que careixen de pestell o tanca, els propietaris de les quals no tenen ganes de foradar-les i marcar-les per sempre inútilment (com és el nostre cas) :) Es tracta d'un senzill cartellet penjat amb un cordill, que no tan sols fa servei a l'hora d'indicar-nos si el WC es troba ocupat o bé lliure sino que també té un ús decoratiu.
Està el·laborat amb dues petites taules que he pintat de color groc amb pintura a l'oli i a les que, un cop seques, he enganxat lletres de fusta pintades amb acrílics. Com a retoc final hi he posat unes floretes de roba i un cargolet fet amb paper i llapis de colors :) Un cop tenim les dues taules (en una hi posa "estic lliure" i a l'altra "estic ocupat") les enganxem pel dors col·locant un cordill entremig, i ja està!!! Busquem un penjador-ventosa i el pengem a la porta del lavabo, de tal manera que el puguem girar per la banda "estic ocupat" si hi som dins o bé "estic lliure" quan en sortim.
D'aquesta manera tenim un mètode fàcil i divertit per indicar que no ens destorbin, i no hem de fer malbé la fusta de la porta :) Hope you like it!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada